2011. március 1., kedd

Újabb rész a Kísérteties éjszakához :)


Janice testét megérintette a jeges félelem, belső szervei hirtelen elkocsonyásodtak, maró hányinger lett úrrá rajta. Fájdalom nyilalt a gyomrába, amitől térdre rogyott a hideg kövezetre. Mike ijedten utána kapott, de kezei csak a hűvös levegőt markolták. Sötét és sűrű ködként kavargott az erő a lány testében, ajkai elnyíltak a fájdalomtól, eddig még nem érzett idegtépő düh telepedett az agyára. Vörös szemek villantak a sötétség mélyén, hogy egy pillanat alatt eltűnjenek a semmiben.
Ain szája mosolyra húzódott, kezei erősen markolták a tőrt, szemei mohón kutatták a fájdalomba torzult arcot. Kezén a tetoválás dzusngel középpontjaként lüktető szem hirtelen feltárult, sötét pupillája új erőre kapva vibrált a lány karján.
-          Öld meg! – járta át a folyosó csendjét a kísérteties hang.
Ain megbabonázva meredt a három fiatal arcra, teste dermedten figyelte a bekövetkező változást.
-                     Öld meg! – dörrent fel aggresszívan ismét a hang, mire a fiatal bérgyilkos összerezzent.
Keze a tőrére simult, lábai önálló életre keltek és megindult a földön térdeplő, kiszolgáltatott Janice felé. Lee elszánt tekintettel az útját állta, ökle meglendült, hogy mozdulata megtörjön a levegőben, csuklója természetellenes módon hátratörjön. Fájdalmas sikoly töltötte be a folyosó dermedt csendjét, a fiatal fiú a földre roskadt a fájdalomtól, tágra nyílt szemeiből könnypatak indult útnak. Mike elszörnyedve figyelte a történéseket, karjával védőn óvva Janice-t.
Ain egyetlen könnyed kézmozdulattal a falnak kente az akadékoskodó fiút, aki nyekkenve kenődött el a földön, szemei kifordultak, eszméletlenül hevert egy lobogó fáklya alatt.
Janice, Ainra vetette vörösen lobogó pillantását, majd teljes nyugalommal kiegyenesedett. A bérgyilkos szája mosolyra görbült, tőre meglendült, majd egy határozott mozdulattal a lány gyomrába mártotta az éles fegyvert. Janice szemei kikerekedtek a fájdalomtól, a jeges fém utat tört benne, a belső szervei próbáltak ellenállni, de gyengék voltak a pengével szemben. A tőr cuppanva mászott ki belőle, a lány kezei a hasára vándoroltak, hogy visszafogják mézédes vérét. Pár pillanat alatt elázott a pólója, nedvesen és hidegen tapadt a bőrére, kellemetlen érzetet okozva a sokkos Janice-nek.
Hideg fuvallat söpört végig a folyosón, sötéten hömpölygő sűrű füst ereszkedett rájuk, teljesen beborítva a sérült lányt, aki egy adag vért öklendezett a folyosóra. Síri táncot lejtett körülötte, majd megragadta és egy határozott rántással magával vitte.
Ain szájából meglepődött, éles sikoly tört ki, kezei ijedten kaptak a sötétségölelte lány után, sikertelenül. Elvágódott a földön, feje hangosan koppant a köveken. Hű szolgái és társai egy pillanat alatt mellette termettek, megragadták úrnőjüket, majd a két fiatalt hátrahagyva menekülni kezdtek.
Ain kétségbeesett sikolya percekig vergődött a sötét alagsor falai között, hogy elhaljon, nyomasztó csenddel borítva be az épületet. 

5 megjegyzés:

b.m.grapes írta...

Wow! Ez aztán borzongatóan véres, rémisztően félelmetes volt:)))
Mi van a novella-pályázatokkal?

Darawona írta...

Végül egyikre sem jutottam el a vizsgaidőszak miatt, de mindegy, majd megírom valamikor csak úgy :)

b.m.grapes írta...

Ó,kár:( Mármint, hogy nem volt időd, de tényleg írd meg!!!

Névtelen írta...

Látom sok a dicséret, de azért ne szállj el magadtól. Rohadt messze vagy tőle, hogy akár 2-3 embernél többnek tetszen az egész világon.
Az összetett mondataid erőltetettek, mintha nem tudnád hogy hogyan fejezd be őket. Mégis a legrosszabb az egészben az hogy túlzásba viszel mindent. Talán sikerülne átlagosnak lenned, ha minden mondatodat megfeleznéd. Így elég fos.

Darawona írta...

Nem értem, miért is szállnék el magamtól? Miért is szálltam el magamtól? Nem értem.
Úgy vagyok vele, hogy ha már pár embernek tetszik akkor már örülök és senki nem tudja ezt elrontani nekem. Úgy vagyok vele, hogyha valami nem tetszik akkor nem olvasom el, de azért köszönöm a véleményed.