2010. december 20., hétfő

Gondolatok

Most egy teljesen más, tőlem szokatlan írással jelentkezem, ami tükrözi a véleményemet egy számomra érzékeny témával kapcsolatban. Olvassátok és véleményezzétek, kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről. Gondolatok fül és ott megtaláljátok :)
http://oruletara.blogspot.com/p/gondolatok.html

2 megjegyzés:

b.m.grapes írta...

Vannak-e megérzések?
Vannak.
Reggel úgy keltem fel, hogy ma írok Neked egy üzenetet, megkérdezem, hogy vagy? Haladsz-e a novellákkal? Megy-e tanulás? Jól alakul-e az életed?
És tessék. Nem kell semmit se írnom, mert látom, hogy állsz. Szomorú vagyok, mert érzem a fájdalmadat, elkeseredettségedet.
Mit mondhatnék?
Hogy csak gondolj bele az én helyzetembe! Tudod, mennyi idős vagyok, és azt is,nagyon sok jó még nem ért, nem sok tökéletes napom volt az életben, és ha két oszlopba összeszedné a jó és rossz dolgokat, ez utóbbi nagyságrendekkel felülmúlná a másikat.
De nem adom fel! Nem fogom hagyni, hogy bárki eltaposson, vagy akárcsak a lelkesedésemet megtörje!
Légy szíves, Te is tedd ezt! Mindig vannak olyan, akiknek igazságtalanul sokat oszt az élet, de egy nap számon fogja őket kérni, egyszer eljön az elszámolás, és az, aki tíz dénárt kapott, annak nagyon jó sáfárnak kell lenni; mi egy dénárosok pedig ne ássuk el azt az egyetlen érmét, amit kaptunk.
A felhők felett mindig süt a nap, tudod!
:))))

Darawona írta...

Szia! :))) Hát már annyira nem vagyok elkeseredve, várok türelmesen. Ezt csak szerettem volna megosztani, mert néha hányni tudok a mai fiatalságtól pedig én is beletartozok :)