2011. augusztus 11., csütörtök

Arra lennék kíváncsi, hogy lennének-e olyan olvasók, akik szívesen javítanák a regényemet (persze nem csak ezt). Helyesírási hibákra gondolok, valamint a szóismétlések nálam sajnos elég gyakran előfordulnak és nem veszem észre őket. Logikai hibák, fogalmazási hibák stb...
Ez még nem most lenne esedékes, de azért örülnék neki :) Sajnos ha belemerülök az írásba, akkor olyan hibákat tudok ejteni, ami később szinte fáj :D

4 megjegyzés:

Mikkamakka írta...

Asszem, korábban már jeleztem, hogy szívesen bevállalnék ilyesmit nálad, hát most megerősítem, hogy naaaagyon szívesen!!! :) Bármikor... :)

Darawona írta...

Igen emlékszem, csak az már régen volt és hátha már nem szeretnéd, de akkor nagyon örülnék neki :) Még nem fejeztem be a regényemet bőven, de ameddig fent van az interneten addig szívesen átküldeném, mert tudom, hogy tele van hibával csak még nem jutottam el addig, hogy javítsak (pl. azt sem amit az elején, az első részekhez írtál még tavaly :$)

Mikkamakka írta...

Neeeem, nem gondoltam meg magam. :) Küldd el a javítgatnivalót, ameddig kész vagy vele, mondjuk a mikka_makka [kukac] citromail [pont] hu címre. Ha gondolod, majd a Kibelezetlen valóságot is átnézhetem, mielőtt elküldöd LLL bácsinak. :)
Nem ígérem, hogy másnapra megvagyok vele, de azért igyekszem... :)

Darawona írta...

Rendben, akkor valamikor összeszedem az irományokat és átküldöm. :) Előre is köszönök mindent :)