2011. augusztus 10., szerda

Szóval... :)

Elindult egy pályázat a Vörös pöttyös oldalán, amit én nagyon jó ötletnek tartok. Írok gőzerővel, de még nem rakok fel részleteket, mert eddig nem látom, hogy túl nagy érdeklődés lenne rá (persze ezen változtathattok ;)). Kíváncsian várom a feladatokat és remélem, hogy mindenki akinek tetszenek az írásaim támogatni fog ebben.
Előre is köszönök mindent :)

5 megjegyzés:

Beatrix Bloodrayne írta...

Írj is gőzerővel, mert tényleg olvasnánk már valamit jó kis sztorit :D :D ;)
Már nagyon örülnék valami kis meglepinek Tőled, de az is valami, hogy helyzetjelentést adsz :D

Darawona írta...

Hát most, ha elkezdődik a Vörös pöttyös, akkor arra fogok koncentrálni, de akkor is lesz mit olvasni bőven, sőt még lájkolni is :P Aztán remélem sikerül majd valamit elérni és akkor jöhet a többi történet is :D Úgyhogy olvasnivaló lesz és remélem olvasó is :))

b.m.grapes írta...

igen, igen... írj! Ideje visszajönnöd:)

Mikkamakka írta...

Előre is sok sikert a pályázathoz! Nem tudom, hogy miről is van szó, kicsit lemaradtam a VP háza táján. Ha lesz lájkolnivaló, esetleg értesíthetnél minket itt, hogy bizton megtaláljuk... :)

Darawona írta...

Persze mindenképpen ide is fel fogom rakni az írásokat. Hát elvileg valami olyasmi lesz, hogy több forduló, különböző témákban kell írni és azt leadni és akkor aki továbbjut azzal foglalkoznak vagy nyomtatott vagy internetes formában :)